A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat 2018 Nagydíjas terméke
BIOPAJZS®
EK MŰTRÁGYA A NÖVÉNYEK EGÉSZSÉGÉÉRT
Biopajzs
A BIOPAJZS® hatékonyabbá teszi a műtrágyafelhasználást, csökkenti a veszteségeket, elérhetővé teszi a felhalmozódott, felvehetetlen tápanyagokat.

Fokozza a növények szárazságtűrő- és ellenálló képességét. A BIOPAJZS® egy olyan speciális levéltrágya, amely komplex formában tartalmazza a növényekgyökérképződéséhez, szárképzéséhez, virágzásához, terméskötődéséhez és a termés kifejlődéséhez szükséges makro- és mikroelemeket, mint tápanyagokat. Ugyanakkor magába foglalja azokat a nagy hatásfokú védő anyagokat is, amelyek felületi kezelésként illetve felszívódó anyagként megelőzésként védelmet biztosíthatnak minden növényi kultúrában a  gombás, bakteriális betegségek kivédésére.

A BIOPAJZS® alkalmazásának várható előnyei:

- A növényeknek nő a betegségekkel szembeni ellenálló képessége
- Növeli a termés mennyiségét és javítja annak minőségét
- Javítja a növények regenerálódó képességét
- Növeli a termés eltarthatósági idejét
- Hatékonyabb vízhasznosítást, fokozottabb aszálytűrést biztosít
- Minden komponense a növények számára gyorsan hasznosuló szerves kelát kötésben található
- Védi a növényeket a káros UV sugárzás ellen
- Abszolút „bio” (a Biokontroll Hungária és a Hungária Öko Garancia tanúsítványával is rendelkezik)

dij2
A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat 2017 Nagydíjas terméke
BIO LOMBTRÁGYA-TERMÉKCSALÁD
EK MŰTRÁGYA A NÖVÉNYEK EGÉSZSÉGÉÉRT
organit-term-csalad.png
A jó minőségű termék előállításának alapfeltétele a harmonikus növénytáplálás. Ennek érdekében a három legfontosabb makro tápelem (N, P, K) mellett mind nagyobb figyelmet kell fordítanunk a megfelelő mikroelem és mezoelem ellátásra is. Csak így, a mikro- és mezoelemek pótlására is kiterjedő arányos tápelem ellátással biztosíthatjuk termesztett növényeink stabilan kiváló minőségét és megfelelő hozamát. Szakítanunk kell a korábbi évek helytelen gyakorlatával, mely jó esetben is csupán a növény által felvett N, P, K pótlására korlátozódott. Fel kell ismernünk, hogy az uniós piacokon is eladható, megfelelő minőséget csak magas szintű agrotechnikával, rendelkezésre álló erőforrásaink ésszerű kihasználásával érhetünk el. Ennek egyik eleme a talaj- és növényvizsgálatokra alapozott, a mikroelemek (Fe, Cu, Zn, Mn, B) és mezoelemek (Ca, S) pótlására is kiterjedő tápelem ellátás.


2017-ben az Alphaplant termékcsalád 5 újabb készítménnyel bővült:
- Organit® Bór
- Organit® Cink
- Organit® Kálcium
- Organit® Magnézium
- Organit® Vas

 

A termékcsalád összes tagja EDDHSA kelátképzővel van ellátva, amely a hagyományos kelátképzőkhöz képest a mikro-, és mezolemeket a növények számára jobban hasznosíthatóvá teszi.
dij3
A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat 2016 Nagydíjas terméke
WATER RETAINER® - VízŐr
EGY ORGANIKUS ALAPOKON NYUGVÓ TALAJKONDICIONÁLÓ KÉSZÍTMÉNY, MELY CSÖKKENTI AZ ÖNTÖZŐVÍZ FELHASZNÁLÁST ÉS AZ ASZÁLY OKOZTA KISZÁRADÁST.
Water retainer / VízŐr

A hazai vízfogyasztás 35%-a a mezőgazdasági vízfogyasztás. Ennek 27-28%-át teszi ki az öntözés.

A Water Retainer® (VízŐr)-rel jelentős mértékű öntözővíz-megtakarítás érhető el, ami hozzájárul ahhoz, hogy fenntarthatóbb, a környezetet kevésbé terhelő, biztonságos mezőgazdasági tevékenységet folytassunk. A növénytermesztésben a termésmennyiséget limitáló környezeti tényezők közül térségünkben az aszály a legjelentősebb, mivel a vízhiány gyakran párosul igen magas, néha extrém magasságokat elérő hőmérsékletekkel is, ami további terméscsökkenéshez vezethet.

 

A különböző fejlődési (fenológiai) fázisokban jelentkező szárazság eltérő mértékű terméscsökkenést és gazdasági károkat okoz szántóföldi és kertészeti növényeinknél, szőlőinkben, gyümölcsöseinkben.
dij4
A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat 2012 III. helyezet
ZÖLDPAJZS®
Makro-, mezo- és mikroelemeket tartalmazó immunerősítő komplex levéltrágya. A ZÖLDPAJZS® a hagyományos tápanyag utánpótlás és a növényvédelmi technológiák gazdaságos és természetes alternatívája.
Zöldpajzs

Makro-, mezo- és mikroelemeket tartalmazó immunerősítő komplex levéltrágya. A ZÖLDPAJZS® a hagyományos tápanyag utánpótlás és a növényvédelmi technológiák gazdaságos és természetes alternatívája.

A termékünk használatával elérhető kevesebb növényvédő szer maradvány, csökkenti ezek élelmiszerláncba való bekerülésének kockázatát. Célunk, hogy a termelők számára a kiváltható növényvédő szer és műtrágya ráfordítás csökkenésével a végtermék előállítás gazdaságos és egészséges legyen.

A ZÖLDPAJZS® alkalmazásának várható előnyei:

• növényeknek nő a betegségekkel szembeni ellenálló képessége
• növeli a termés mennyiségét és javítja annak minőségét
• javítja a növények regenerálódó képességét
• növeli a termés eltarthatósági idejét
• hatékonyabb vízhasznosítást, fokozottabb aszálytűrést biztosít
• minden komponense a növények számára gyorsan hasznosuló szerves kelát kötésben található
• rovar- és gombaölő szerekkel egymenetben kijuttatható
• védelem a fagykárral szemben
• élelmezés- és munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap.

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják. ELOLVASOM

Vegye fel velünk a kapcsolatot

bodor bence b
Bödör Bence
Igazgató
 
Szűcs Pál
Szaktanácsadó - Közép-Magyarország
 
no images
Lengyel Tibor
Szaktanácsadó - Dél-Alföld
 
Baráth István
Baráth István
Szaktanácsadó - Észak Alföld
 
Baráth István
Növényorvos - Dél-Nyugat-Dunántúl
 
Czuppon Máté - Alphaplant
Czuppon Máté
Növényorvos - Közép-Magyarország