Az Alpha-Vet Kft. újabb termékdíjjal lett gazdagabb, mely megmutatja, hogy mindennapi munkáink során micsoda értékeket hozunk létre a növénytermesztés területén. A Huminforce, mint környezetkímélő talajkondicionáló készítmányünk elnyerte a 2021.évi A Magyar Növénytermesztésért Termékdíj Pályázat- Eredmények „Input anyagok, termesztéstechnológia” kategóriában a II. helyezést.

Az Alphaplant termékei az elmúlt években számos termékdíjjal voltak kitüntetve, melyek alátámasztják annak a szemléletnek a fontosságát melyet cégünk képvisel. Gazdaságunkban a növénytermesztés egy folyamatosan megújuló szegmens, mellyel folyamatosan lépést kell tartanunk. A gazdálkodás során törekednünk kell olyan anyagok felhasználására, melyekkel a lehetőségekhez mérten a legkisebb környezeti szennyezést, károsítást okozzuk. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink alapja - mint a Huminforce esetében is – természetes, környezetkímélő anyagok, melyek alkalmazásával nem romboljuk a környezetünket.
A Huminforce 2019-ben került bevezetésre, amely növényi anyagok természetes humifikációja során keletkezett szerves ásvány, világviszonylatban is magas huminsav tartalommal. Összetételének köszönhetően nagy szerepet játszik a talajállapot helyreállításában, ezzel is megalapozva a sikeres növénytermesztést. Legfőbb célunk, hogy a termelők számára olyan megoldásokat tudjunk nyújtani, melyek alkalmazásával környezetkímélő módon tudnak sikeres gazdálkodást folytatni. 

 

Huminforce

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják. ELOLVASOM

Vegye fel velünk a kapcsolatot

bodor bence b
Bödör Bence
Igazgató
 
 
Szűcs Pál
Szaktanácsadó - Közép-Magyarország
 
 
no images
Lengyel Tibor
Szaktanácsadó - Dél-Alföld
 
 
Baráth István
Baráth István
Szaktanácsadó - Észak Alföld
 
 
Baráth István
Hornich Ilona
Növényorvos - Nyugat-Dunántúl
 
 
Baráth István
Növényorvos - Dél-Nyugat-Dunántúl
 
 
Czuppon Máté - Alphaplant
Czuppon Máté
Növényorvos - Közép-Magyarország