magyar innovacio afrikaban2
A helyettes államtitkár elmondta, hogy Magyarország számára kiemelkedően fontos az afrikai országok piaca. A dinamikusan bővülő afrikai gazdaságokban továbbra is nagy az érdeklődés a magyar szaktudás, a vetőmagok, valamint az élelmiszerbiztonsági megoldások iránt.

Az agrártárca helyettes államtitkára kitért arra, hogy hazánk számos olyan mezőgazdasági projektben működik együtt az afrikai országgal, amelyben a magyar fél komoly szakmai támogatást nyújt többek között a vetőmagok, növényvédelem, vízgazdálkodás és a talajvédelem területén.

A magyar delegáció részt vett a hazai fejlesztésű VízŐr talajkondicionáló készítmény teszteredményeinek nyilvános bemutatóján is. Belánszky-Demkó Zsolt kiemelte, hogy az agrártárca szakmailag támogat minden olyan fejlesztést, amely a mezőgazdasági termelékenység és fenntarthatóság javítását segíti. A magyar találmány kenyai bevezetése a két ország közötti mezőgazdasági és agrár-kutatási együttműködés jövőbeli szimbólumának is tekinthető- tette hozzá.

A VízŐr, amely hazánk egyik legjelentősebb mezőgazdasági innovációja, vízmegtartó hatásának köszönhetően a helyi körülmények között mintegy 30%-kal csökkentheti az öntözésre fordított víz mennyiségét.


Ajánlott termékünk:


A
VízŐr® ORGANIKUS ÉS RÉSZBEN NÖVÉNYI EREDETŰ-, RÉSZBEN ÉLELMISZERIPARBAN IS ALKALMAZOTT-, NEDVSZÍVÓ- ÉS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK, VÍZ VÉDETT KEVERÉKE.

A termék azáltal, hogy megőrzi a nedvességet a talajban csökkenti az öntözővíz felhasználást és az aszály okozta kiszáradást. A Water Retainer (VízŐr®) segít abban, hogy a talajban stabilabb nedvességszintet tartsunk fenn. Elősegítheti az adagolt tápanyagok hasznosulását, és a talaj mikrobiológiai életéhez egészségesebb feltételeket biztosít.
 

 

 

 

Részletes termékleírás - VízŐr   Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Forrás: AM Sajtóiroda

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják. ELOLVASOM

Vegye fel velünk a kapcsolatot

bodor bence b
Bödör Bence
Igazgató
 
 
Szűcs Pál
Szaktanácsadó - Közép-Magyarország
 
 
no images
Lengyel Tibor
Szaktanácsadó - Dél-Alföld
 
 
Baráth István
Baráth István
Szaktanácsadó - Észak Alföld
 
 
Baráth István
Hornich Ilona
Növényorvos - Nyugat-Dunántúl
 
 
Baráth István
Növényorvos - Dél-Nyugat-Dunántúl
 
 
Czuppon Máté - Alphaplant
Czuppon Máté
Növényorvos - Közép-Magyarország