HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

HBLF Üzleti Élet a Környezetért Díj 2017 Termék kategória

Büszkén jelentjük, hogy a Water&Soil Kft. Water Retainer VízŐr(R) terméke nyerte el a 2017-es HBLF Üzleti Élet a Környezetért Díj Termék kategóriájának járó elismerését, amelyet cégünk a 25 éves jubileum alkalmából rendezett fogadáson ünnepélyes keretek között vehetett át.

A díjat olyan új termék vagy szolgáltatás nyerheti el, melynek kifejlesztése és sikeres piaci bevezetése kimagasló́ módon járul hozzá a fenntartható́ fejlődéshez.

Külön öröm számunkra, hogy a díjra benyújtott innovatív termékünk – a világ 60 országában bejegyzett Water Retainer VízŐr(R) – a HBLF megítélése szerint remek megoldás lehet a klímaváltozás és a globális felmelegedés okozta szárazság kezelésére, mert 30-50%-ban csökkenti az alkalmazott területen felhasznált víz mennyiséget, illetve egyes növények esetében 14-37%-os hozamnövekedést eredményezett.

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) Károly herceg személyes kezdeményezésére jött létre 1992-ben, és a londoni Prince of Wales International Business Leaders Forum (IBLF) magyarországi szervezete, melyet 1990-ben alapítottak. A magyarországi alapító tagok a Price Waterhouse, a KPMG és az Ernst & Young. A HBLF Magyarország kiemelkedő, Vállalati Társadalmi Felelősségvállalással foglalkozó szervezete. Közel 100 hazai és nemzetközi vállalkozást, az üzleti szektor legfontosabb elsőszámú vezetőit, döntéshozóit és elismert szakértőit tömörítő NGO. A CSR EUROPE tagja (The European Business Network for Corporate Social Responsibility) (www.hblf.hu , www.csreurope.org)

 

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

more arrow3Cégünk

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info(KUKAC)alphaplant.hu

logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.alphaplant.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.