HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

Várjuk szeretettel a Famer-Expon!

A Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a..

Tisztelt Partnerünk!


A Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre, egyszóval az előrelépésre.


Várjuk Önt standunkon, mivel a kiállítás kiváló alkalom arra, hogy közvetlenül beszéljünk a jövőbeni terveinkről, hisz a jó együttműködés alapja a bizalom és a jó kapcsolat. Segítséget nyújtunk a pályázatok megvalósításában: tervezéstől a kivitelezésig.


Versenyképes, egyedi igényeknek megfelelő árajánlatot adunk állattenyésztési eszközökre, felszerelésekre és technológiákra. Takarmányozással kapcsolatos hiteles információkat első kézből tőlünk kaphat. Szakmai ajánlásokat, programokat biztosítunk a szükséges kezelések és vakcinázások elvégzésére. Információ és tájékoztatás a legkiválóbb termékekről, melyek gazdaságosság szempontjából is a legjobbak.

ALPHA-VET STAND SZÁM: Kültér, K/37

A rendezvényen az idei évben szakembereink a sertés- és szarvasmarha tenyésztési témában adnak elő a következő időpontokban:

„Korunk nagy kérdése: az antibiotikum mentes sertéstartás” - Sertéstenyésztési konferencia
Időpont: 2018. augusztus 18. (szombat) 

15:40- 16:00 Dr. Leitold József - Az antibiotikum mentes sertéstartás alternatívái 

Helyszín: Debreceni Egyetem Agrártudományi Campus
4032 Debrecen, Böszörményi út 138.


„A siker a részletekben rejlik” Szarvasmarha tenyésztési konferencia
Időpont: 2018. augusztus 18. (szombat) 

17:25- 17:45 Dömötör Szilveszter - Szarvasmarha vemhességi tesztek 

Helyszín: Debreceni Egyetem Agrártudományi Campus
4032 Debrecen, Böszörményi út 138.
K Pavilon

További információkért a rendezvényről kattintson ide.

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

more arrow3Cégünk

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info(KUKAC)alphaplant.hu

logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.alphaplant.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.