HOT Sparks - шаблон joomla Оригами
 
ORGANIT® RÉZ
Tribázikus rézszulfát 350 g/liter bordói komplexben. Kontakt védelem és mikroelem pótlás együtt! Alkalmazható szántóföldi és kertészeti kultúrákban réz hiánytünetek megelőzésére, illetve a hiány-tünetek szükség szerinti kezelésére, legfeljebb 7-10 naponként, valamin szőlő és gyümölcs kultú-rákban ősszel vagy tavasszal lemosó permetezésként, illetve gombás-, baktériumos betegségek ke-zelésére, megelőzésére.
Tovább a termékhez..
 
 
ORGANIT® RÉZ+KÉN
Kontakt védelem és mikroelem pótlás együtt!
Alkalmazható szántóföldi és kertészeti kultúrákban réz hiánytünetek megelőzésére, illetve a hiánytü-netek szükség szerinti kezelésére, legfeljebb 7-10 naponként, valamin szőlő és gyümölcs kultúrákban ősszel vagy tavasszal lemosó permetezésként, illetve gombás-, baktériumos betegségek kezelésére, megelőzésére. 
Tovább a termékhez..
 
 
ORGANIT® BÓR
Egyetlen mikroelemet tartalmazó műtrágya, EK-MŰTRÁGYA
A bór stimulálja a generatív folyamatokat, a pollentömlő hajtását és fejlődését, fokozza a sejtfal stabili-tását, és ez által elengedhetetlenül szükséges a növények életében. Hiányában csökken a megterméke-nyülés, akadályozott a kötődés. Esszenciális mikroelem lévén jelenléte valamennyi kultúra számára létfontosságú, különös tekintettel a szőlő- és gyümölcskultúrákra, az olajos növényekre és egyes zöld-ségfélékre.
Tovább a termékhez..
 
 
ORGANIT® KALCIUM
Kalcium-klorid oldat, kelatizált mikroelemekkel dúsítva, EK-MŰTRÁGYA
Alma levélzetének a kalciumhiány megállapítását követő kezelésére. A kalciumhiányból eredő betegségek, (mint pl. almástermésűeknél a sztipikesedés, a zöldségnövények-nél a terméscsúcs rothadás, csúcsrügy száradás) megelőzésére szolgál. 
Tovább a termékhez..
 
 
ORGANIT® VAS
Mikroelem keverék, EK-MŰTRÁGYA
A vashiány minden más elem hiányjelenségeinél határozottabban, nagyon tipikus formában nyilvá-nul meg az egy- és kétszikű növényeken egyaránt. A növény legfiatalabb levelei kezdetben sárgászöl-dek, majd a hiány fokozódásával a zöld erezet közei citrom- vagy narancssárgák lesznek. Súlyosabb esetben a klorózis az erekre is átterjed. 
Tovább a termékhez..
 
 
ORGANIT® MAGNÉZIUM
Magnézium-szulfát oldat, kelatizált mikroelemekkel dúsítva
Folyékony EK levéltrágya, EK-MŰTRÁGYA
A magnézium a növényi klorofill központi eleme, és mint ilyen egyedülálló szerepet játszik a növények anyagcseréjében. Részt vesz a fehérje bioszintézisben, és az energiaháztartásban, enzi-mek alkotóeleme, valamint katalizátorként számos biokémiai folyamatban nélkülözhetetlen elem. Hiányakor a klorofill képzés zavarának jeleként klorotikus tünetek jelentkeznek. 
Tovább a termékhez..
 
 
ORGANIT® CINK
Mikroelem keverék, EK-MŰTRÁGYA
A cink a növények számára nélkülözhetetlen mikroelem. Jelentős enzim alkotórész és en-zim aktivátor. Aktívan részt vesz a fehérje anyagcserében és az auxintermelés serkentése révén a növények növekedés szabályozásában. 
Tovább a termékhez..
 
Lorem ipsum dolor sit amet
 
TERRUM®
Mikrobiológiai talajjavító készítmény
A gyökérzónába téve magas szervesanyag tartalmának és kiemelkedő hatékonyságú baktérium törzsekkel való tartalmának köszönhetően jobb eredést biztosít, gyorsabb termőre fordulást eredményez és gyökérképződést serkentő hatással bír. Gyökér közelébe is lehet tenni, nem perzsel. Nem gyomosít. Kiváló ár-érték arány. 
Tovább a termékhez..
 

 

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

more arrow3Cégünk

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info(KUKAC)alphaplant.hu

logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.alphaplant.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.