HOT Sparks - шаблон joomla Оригами

waterandsoil logo

WATER RETAINER VÍZŐR®

1l vizor

MEGRENDELÉS

TALAJKONDICIONÁLÓ KÉSZÍTMÉNY

BIOGAZDÁLKODÁSBAN FELHASZNÁLHATÓ!

 

A VÍZŐR® ORGANIKUS ÉS RÉSZBEN NÖVÉNYI EREDETŰ-, RÉSZBEN ÉLELMISZERIPARBAN IS
ALKALMAZOTT-, NEDVSZÍVÓ- ÉS FELÜLETAKTÍV ANYAGOK, VÍZ VÉDETT KEVERÉKE.

A Water Retainer (VízŐr®) egy organikus alapokon nyugvó talajkondicionáló készítmény, amelyet kémiai, mikrobiológiai, illetve állattenyésztési-növénytermesztési szakemberek fejlesztettek. A termék azáltal, hogy megőrzi a nedvességet a talajban csökkenti az öntözővíz felhasználást és az aszály okozta kiszáradást. A Water Retainer (VízŐr®) segít abban, hogy a talajban stabilabb nedvességszintet tartsunk fenn. Elősegítheti az adagolt tápanyagok hasznosulását, és a talaj mikrobiológiai életéhez egészségesebb feltételeket biztosít.

A megfelelő és egészséges élelmiszer előállítás érdekében alapvető prioritást kell, hogy élvezzen a megfelelő adaptáció a környezeti változásokhoz. Ennek felismerése volt az egyik legjelentősebb hajtóerő számunkra, amikor belekezdtünk a kutatásokba, és kifejlesztettük a Water Retainer (VízŐr®) talajkondicionáló vízmegtartó készítményünket. A termék organikus alapú, és azáltal, hogy csökkenti a talaj Water Retainer (VízŐr®) alkalmazásával akár 50%-al csökkenthetjük az öntözési költségeket szántóföldi növények-, zöldségek-, szőlő- és gyümölcs vagy akár még gombatermesztés esetében is. Öntözetlen művelésben történő alkalmazás esetén jelentősen - akár 1- 2-szer - megnő a növények aszálytűrő képessége, az aszálytűrés ideje, ezáltal jobb minőségű és nagyobb mennyiségű termés várható.

WaterRetainer (VízŐr®) másodlagos pozitív hatást is gyakorol a talajéletre. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a talaj kiegyensúlyozottabb vízháztartása következtében javulhat a műtrágyák hasznosulása, intenzívebbé válik a talajlakó mikroorganizmusok működése. Mindezek csökkentik a költségeket és a termelés időjárás okozta kockázatait.

 

 


HOGYAN MŰKÖDIK?

vizor

A VÍZŐR® EGY ORGANIKUS ALAPOKON NYUGVÓ VÍZBEN OLDHATÓ TERMÉK.

A talaj felszínére kell kijuttatni permetezéssel vagy az öntözővízben feloldva. A készítmény higroszkopikus, tehát vonzza a vizet. A VízŐr® a talajban elhelyezkedve kötődik mind a talaj szemcséihez mind a növény gyökeréhez. Amennyiben eső vagy öntözés következtében víz jut a talajba, azt engedi a mélybe szivárogni növelve a víz tartalékokat. Amikor a talajpára felfelé áramlik a kapillárisokon, akkor lép működésbe a VízŐr. Megköti ezt a párát és vízcseppekké alakítja. Ezek a vízcseppek már felvehetők a növények gyökérzete számára.

 

A KIPÁROLGÁS CSÖKKENTÉSÉVEL A VÍZŐR® ELŐSEGÍTI A TALAJ KIEGYENSÚLYOZOTT VÍZHÁZTARTÁSÁT.
A VÍZŐR® MEGKÖTI A PÁRÁT A LEVEGŐBŐL.

Ez kifejezetten hasznos a mikroorganizmusok számára, melyek nélkülözhetetlenek az egészséges talajban.

 

 

 

Tehát a VízŐr® háromféle módon segít:
• csökkenti a talaj kipárolgását
• segíti a gyökérzet minél jobb vízellátását
• elősegíti az egészséges talajélet kialakulását és fennmaradását azáltal, hogy biztosítja, hogy a talaj nedvességtartalma folyamatosan vagy hosszabb ideig kedvező legyen

A VízŐr® növényi kultúrától függetlenül hatásos. Minden talajtípuson alkalmazható!

Válassza a VízŐrt®, mert:
• a nedvesség jobban megőrződik a talajban
• 50 %-al kevesebb vizet kell használni az öntözéshez
• a növények sokkal tovább bírják eső nélkül, növekszik az aszálytűrő képességük
• a tápanyagok jobban hasznosulnak a kedvező talaj nedvességtartalom miatt és növekszik a mikrobiológiai aktivitás
• a megfelelő talajnedvesség miatt a tápanyagok jobban hasznosulnak, így a foszfor jobb feltáródását eredményezi a talajból, mivel a mikrobiológiai talajélet aktívabb lesz

A termék engedélyokirata IDE KATTINTVA következő linken elérhető.

 

FELHASZNÁLÁSI TERÜLETEI

waterandsoil parkok

Parkok, kertek, golfpályák

Minden egyes talpalatnyi zöld a városban értékes. Legyen az egy sportpálya, vagy egy park ahol élvezheted a naplementét a kedveseddel. Tudjuk, hogy a karbantartásuk nehéz feladat. Segíteni akarunk abban, hogy ezeket az értékes területeket alacsonyabb költséggel tudd egészségesen zölden tartani.

waterandsoil kertek

Otthoni kiskert

Virágok a balkonon? Fűszernövények a konyhaablakban? Magad termeszted a zöldségeid, és egészségességük fontos neked? Tudunk segíteni!

waterandsoil elelmiszer

Zöldség, gyümölcs

Az élelmiszer előállítás az emberiség egyik legősibb mestersége, és ennek ellenére gyakran elfelejtjük az egyik legfontosabbat. Ez is függ az időjárástól és a víztől. Szeretnéd, ha növényeid a legtöbbet tudnák hasznosítani minden egyes esőből vagy öntözésből? Tudunk segíteni!

waterandsoil szantofold

Szántóföld

Az élelmiszer előállítás az emberiség egyik legősibb mestersége, és ennek ellenére gyakran elfelejtjük az egyik legfontosabbat. Ez is függ az időjárástól és a víztől. Szeretnéd, ha növényeid a legtöbbet tudnák hasznosítani minden egyes esőből vagy öntözésből? Tudunk segíteni!

 

 

 

GYÁRTÓ

waterandsoil logo

Water & Soil Kft.

www.waterandsoil.eu

 

 

 

A termékhez kapcsolódó szakmai cikkek: 

Magyar találmány a Vízőr

VízŐr aszály cikk 1.

VízŐr aszály cikk 2.

VízŐr – Water Retainer, azaz vízháztartás a talajban kicsit másképp

A VízŐr kevesebb vízzel csökkenti csökkenti az aszály okozta kiszáradást

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják.

more arrow3Cégünk

KAPCSOLAT

Alpha-Vet Kft.
8000 Székesfehérvár, Homoksor 7.

Telefon: +36-22-516-408

Fax: +36-22-516-416

E-mail: info(KUKAC)alphaplant.hu

logogreey

Adatvédelmi tájékoztató

© 2016 - www.alphaplant.hu - Minden jog fenntartva! Készítette az ALPHAPRESS Grafikai Súdió.