Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
szolo
A ZÖLDPAJZS® használatával:
 
  • a növényeknek nő a betegségekkel szembeni ellenálló képessége
  • növeli a termés mennyiségét
  • hosszabb virágzás és jobb kötés
  • magasabb cukorfok
  • biztos, betakarítható termésmennyiség
  • csökkenthető fagykár
  • javítja a növények regenerálódó képességét (metszés, vihar, jég)
  • csökken a felhasznált vegyszerek mennyisége, gazdaságos a termesztés

Rovar- és gombaölő szerekkel egymenetben kijuttatható. Előtte keverési próbát kell csinálni!
Baktérium tartalmú készítményekkel nem keverhető!
A permetezéseket 25 °C alatt lehetőleg az esti órákban javasolt elvégezni.
A permetezést követő 2-3 órán belül lehullott csapadék a felszívódás hatékonyságát csökkentheti.
 
 
Oremus Pincészet (Tokaj) - Dálnoki-Kovács Attila:
„Egy kisebb ültetvényrész kezelésére használom kifejezetten immunerősítő szándékkal. Tapasztalataim alapján jól illeszthető az egyéb biológiai védekezési rendszerekhez.”

Ruppert Szőlőbirtok és Pincészet (Villány) – Ruppert Ákos:
„36 ha-on termelek borszőlőt. Ennek 75%-a kékszőlő: oportó, kékfrankos, pinot noir, cabernet sauvignon, cabernet franc és merlot. Fehérszőlőből: chardonnay, ottonel muskotály és olaszrizling fajtáim vannak. Nagy segítséget nyújt a ZÖLDPAJZS® a gazdálkodásban.

Takler Pince (Szekszárd) - ifj. Takler Ferenc:
„A Takler Birtokon belül levéltrágyaként technológiába illesztve használom a
ZÖLDPAJZS®.”

Kiss János (Szentgyörgyvár):
„1997 óta foglalkozom szőlőtermesztéssel. Borszőlők közül: Valentin, Rozália, Pátria, Karolusz és Golubok fajtáim vannak. Csemegeszőlőből Eszter, Éva, Tünde, Bella dona, Ave Maria, Simon, Keszthelyi muskotály, Narancsízű, Vénusz, Pölöskei muskotály, Ametiszt, Angéla, Kék toleráns, Szultanini és Attila fajtákat művelek 0,25 ha-on.
 
A Zöldpajzsot Bakonyi László ajánlotta (a keszthelyi Bakonyi Károly, a cserszegi fűszeres nemesítőjének fia), aki közeli családtag. Lemosó permetezéstől fogva folyamatosan használom 1%-os oldat formájában. Nagyon elégedett vagyok vele, hiszen az előző évekhez képest sokkal jobb volt az állományom betegség-ellenállósága és javított a cukorfokon is.”

Mészárosné Polya Diána – növényvédelmi szaktanácsadó Villány:
„Évről-évre nagyobb területen egy-egy dűlőn, a szőlő érzékeny fenológiai fá- zisaiban használjuk Villány vezető borászataiban (Gere Attila Pincészete, Bock Pincészet) növénykondicionálóként. Tapasztalataink meggyőztek a ZÖLDPAJZS® kedvező hatásáról.”

Császár Attila – szőlészeti vezető Somló:
„Kellő gyakorisággal használva megfelelő védelmet nyújt a szőlő leggyakoribb kórokozóival szemben a gombaölő szerek kiegészítéseként.”
 
 

 

Biopajzs használata

Meggytermesztésben
kajszibarack
Kajszitermesztésben
alma
Almatermesztésben
Cseresznyetermesztésben
 
Szilvatermesztésben
Körtetermesztésben
Diótermesztésben
Szőlőtermesztésben
 
Szamócatermesztésben
Bogyótermesztésben
Dinnyetermesztésben
Tormatermesztésben
 
Paradicsomtermesztésben
Paprikatermesztésben
Fűszerpaprikatermesztésben
Uborkatermesztésben
 
Káposztatermesztésben
Gyökértermesztésben
Hagymatermesztésben
Repcetermesztésben
 
Szójatermesztésben
Kalászosoktermesztésében
Napraforgótermesztésben
Kukoricatermesztésben
 

ALPHAPLANT

Cégünknek évtizedes tapasztalata van a növénykondicionálás területén. Termékeink használatával csökkenthető növényvédő szer és műtrágya ráfordítás. Készítményeink klasszikus értelemben növényvédő szernek nem minősülnek, a növények saját védekező rendszerét stimulálják. ELOLVASOM

Vegye fel velünk a kapcsolatot

tanczos istvan
Tánczos István
Ágazat-igazgató és szaktanácsadó
 
 
Szűcs Pál
Szaktanácsadó
 
 
Bödör Bence
Szaktanácsadó
 
 
deak robert
Deák Róbert
Szaktanácsadó
 
csöngei xénia
Csöngei Xéna
Szaktanácsadó